Uppdatering från Kyiv

Stefan Borg uppdaterar från Kyiv, Ukraina.

Stefan Borg låter oss få inblick i vardagen i Ukraina, Läs hans senaste facebook inlägg nedan.
 
 
Nattligt utegångsförbud i Kyiv, Ukraina. Vi är nästan ensamma på gatorna. Enstaka civila bilister stoppas av polis, får lämna sina bilar och ta sig vidare till fots. Blåljusen på Swedish Rescuers ambulans ger oss rörelsefrihet när vi gör även delvis nattliga långkörningar med svårt sjuka ukrainska patienter som behöver komma hem till Ukraina eller få hjälp i ett annat land. Här har vi stannat medan Iraj och Heike Hermann ger patienten Jura en ny injektion av smärtstillande medel.

 

 
Stöd Swedish Rescuers arbete till stöd för Ukraina
 

Hjälp oss att hjälpa

                                                               
Scanna QR-koden 
eller 
använd numret för att skänka en donation.
 
 

  Swish: 123 380 95 22

.