Ny leverans till Ukraina och Ryssarnas nya taktik

Under denna vecka så har vi levererat två fordon och massor av utrustning till olika ukrainska enheter.
Den lilla gröna kommer att tjänstgöra i Charkiv. Den lämnades över i Poltava. Vid överlämningen till räddningstjänsten fick vi information om att tre svenska brandbilar nu är skadade efter ryska attacker och att de desperat behöver reservdelar till dessa.
Efter Poltava körde vi ner till Dnipro där brandbilen lämnades över till lokala räddningstjänsten. Även här mötte vi våra kontakter för att planera inför framtida verksamhet. Under hela resan har det gått väldigt många flyglarm.
Ryssarna har en ny taktik där dom skjuter färre robotar/drönare men mycket oftare. Det viktiga är inte att dom träffar utan störa det dagliga livet för folket i Ukraina. När larmen går stänger offentliga förvaltningar och många affärer. Detta sker just nu flera gånger per dag för att försvåra livet för vanligt folk.
Hjälp oss Hjälpa
Scanna QR-koden 
eller använd numret för att skänka en donation.
  

  Swish: 123 380 95 22