Möte på försvarsdepartementet

Under veckans gång har vi på Swedish Rescuers haft möjligheten att delta i ett möte på försvarsdepartementet i sällskap med andra NGO som strävar mot samma sak. Under mötet lyfte Sveriges försvarsminister Pål Jonson i sällskap med Ukrainska ambassadören Andrii Plakhotniuk viktiga frågor och uttryckte vikten av det ideella arbetet för Ukraina. Med hjälp av Pål Jonsons expertis, Andrii Plakhotniuks vetskap om Ukrainas behov, vår egen samt andra organisationers erfarenheter samtalades det om hur vi på bästa sätt kan bistå Ukraina.

En till transport till Ukraina?

Vi har nu äntligen möjlighet att leverera fler bilar samt förnödenheter till Ukraina tack vare er hjälp! Det är med glädje vi kan meddela att det kommer genomföras en transport på minst fem fordon inom snar framtid. Håll koll på våra sociala medier för uppdateringar under resan.

Vi vill tacka alla som visar sitt stöd med oss för Ukraina! Varje swish, donation, delning, gilla-markering eller uppskattning för vårt arbete gör skillnad! Utan er hade inget av det här varit möjligt!

Swedish Rescuers

Följ oss på sociala medier!