Levererade fordon- vad händer sen?

När vi levererar fordon till Ukraina är det inte alltid som fordonen är fullt utrustade enligt ändamålet. Det kan saknas markeringar eller behövas omlackering enligt Ukrainsk standard men även andra modifieringar kan vara nödvändiga.

Vi försöker alltid genomföra de modifikationer möjliga och anpassa bilarna på bästa sätt med dem uppgifter och resurser vi har, men ibland räcker det inte hela vägen. Då är det extra fint att se hur Ukrainas beskyddare än en gång visar vilket grymt jobb de utfört på de fordon vi levererat.

Vi har fått bilder och videor skickade på brandbilen vi tillsammans med blagulabilen köpte upp och transporterade ner till Ukraina samt en VW transporter som kördes ner senaste resan. Brandbilen har de lackerat om samt märkt upp med rätt tjänstedekaler. Även transportern har fått ett nytt yttre.

Tack till alla som hjälper oss hjälpa, utan er hade vi inte haft möjligheten att utföra vårt arbete!

Hjälp oss hjälpa!

Scanna QR-koden eller använd numret nedan

Swish: 123 380 95 22