Inför nästa leverans

För varje dag som går kommer vi ett steg närmare nästa leverans ner till Ukraina. Vårt grymma team jobbar alla för fullt med att färdigställa de fordon som ska leveraras härnäst, planera resa samt lösa logistiken. Vi står inför en ny utmaning med den här resan, något vi inte genomfört någon tidigare leverans. Vi har mottagit 16 motorcyklar anonymt som ska transporteras ned till Ukraina för användning vid frontlinjen. Nu står motorcyklarna inför omlackering, service och däckskifte så vi kan försäkra oss om att vi levererar fungerande och hela fordon.

Det är tack vare era donationer och ert stöd som vi kan utföra arbetet och det är vi väldigt tacksamma för!

Vi vill tacka alla som visar sitt stöd med oss för Ukraina! Varje swish, donation, delning, gilla-markering och uppskattning för vårt arbete gör skillnad! Utan er hade inget av det här varit möjligt!

Följ oss på sociala medier!

Hjälp oss hjälpa!

Scanna QR-koden eller använd numret nedan

Swish: 123 380 95 22