Träffa oss på Trästockfestivalen!

Trästockfestivalen är Sveriges största festival med fri inträde, två dagars livemusik, mat och uppträdanden i den underbara naturen uppe i Skellefteå. Trästockfestivalen är utvecklad av en grupp drivna unga musiker från Skellefteå. Deras intresse för musik och att göra musik tillgänglig för alla grundade idén för festivalen. Festivalen hålls i Nordanå under fredag den 21 juli och lördag den 22 juli.

För att uppmärksamma och träffa folk som kommer på festivalen så kommer vi att befinna oss på området under helgen med två fordon som sedan kommer att transporteras ner till Ukraina. Det här är ett väldigt bra tillfälle för de som är intresserade att svänga förbi och prata med oss, kika in i bilarna som används nere vid fronten och samtidigt lyssna på bra musik! Vi kommer även att ha kepsar, t-shirts och klistermärken tillgängliga att köpa. Alla pengar som samlas in vid försäljningen kommer att oavkortat att gå till de behövande och vårt uppdrag.

Bilar som denna Casevac kommer att finnas tillgängliga för er att titta in i!

Mer information om festivalen, plats och datum hittar ni på https://www.visitskelleftea.se/sv/291348/Trastockfestivalen-2023/

Hjälp oss hjälpa!

Scanna QR-koden eller använd numret nedan

Swish: 123 380 95 22